Κατασκευή site Συλλόγου - Συναντήσεις στο εξωτερικό

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Κατασκευή site Συλλόγου - Συναντήσεις στο εξωτερικό

Στα πλαίσια των ενημερώσεων για τις εξελίξεις του Συλλόγου επιθυμώ να σας αναφέρω τις τελευταίες εξελίξεις:

Συνάντηση για την κατασκευή του site του Συλλόγου:
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η συνάντηση για την κατασκευή του site του Συλλόγου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις για το περιεχόμενο του site, τον τρόπο που θα λειτουργεί και τα άτομα που θα συμβάλλουν στη λειτουργία του.
Συμφωνήθηκε να υποβληθεί αίτημα προσφοράς προς διάφορες εταιρίες κατασκευής ιστοτόπων και παροχής υπηρεσιών στον τομέα του internet, με βάση τις απαιτήσεις μας, η διατύπωση των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
Στόχος μας είναι, η όλη διαδικασία καταγραφής των απαιτήσεων, αναζήτησης προσφορών και ανάθεσης του έργου να ολοκληρωθεί έως την 7η Ιανουαρίου, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του site, έτσι ώστε αυτό να ολοκληρωθεί (τουλάχιστον στην αρχική μορφή του) και να λειτουργεί, έως το α’ δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.
Παρακαλούμε, όσους φίλους ή μέλη του Συλλόγου γνωρίζουν αξιόλογες εταιρίες του χώρου, προς τις οποίες κρίνουν ότι θα έπρεπε να στείλουμε αίτηση αποστολής προσφοράς, να μας γνωστοποιήσουν τα στοιχεία των εταιριών αυτών, έως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010.

Συνάντησή με αντίστοιχες οργανώσεις του εξωτερικού:
Στα πλαίσια ταξιδιού προσωπικού χαρακτήρα, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την κα Benoite Taffin, αντιπρόεδρο της Contribuables Associés (Σύλλογος Φορολογούμενων Γαλλίας) στις 22 Δεκεμβρίου, στο Παρίσι και με τον Sir Andrew Allum, Πρόεδρο του TaxPayers' Alliance (Σύλλογος Φορολογούμενων της Μεγάλης Βρετανίας), στις 24 Δεκεμβρίου, στο Λονδίνο.
Είχα μία θερμή υποδοχή και πολύ ενδιαφέρουσες -και εκτιμώ και χρήσιμες- συζητήσεις. Μου παρουσιάστηκε ο τρόπος λειτουργίας των Συλλόγων Φορολογούμενων στις χώρες αυτές, τα ζητήματα που τους απασχολούν, οι τρόποι που τα αντιμετωπίζουν, καθώς και η αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνουν. Παράλληλα, μου παραδόθηκε μία σειρά εντύπων που εκδίδουν, καθώς και άλλα στοιχεία που χρησιμοποιούν τόσο για την προσέλκυση μελών, όσο και για την διάδοση των ιδεών τους.
Βεβαίως, ο τρόπος λειτουργίας των Συλλόγων σε κάθε χώρα, έχει να κάνει με τη μορφή και τον τρόπο οργάνωσης της κάθε κοινωνίας, αλλά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται, καθώς επίσης και με την ιεράρχησή τους. Εν τούτοις, οι ιδέες που καταγράφηκαν είναι σημαντικές και θα βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωσή μας, αλλά και σε ένα ακόμη πιο θετικό ξεκίνημα κατά τους επόμενους μήνες.

Η κα Benoite Taffin, η οποία είναι πρώην Δήμαρχος του Παρισιού, αλλά και αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Φορολογούμενων, υποσχέθηκε να μας βοηθήσει στις διαδικασίες εγγραφής μας στην Ομοσπονδία, ευθύς αμέσως ο Σύλλογός μας αποκτήσει πλήρη νομιμοποίηση. Παράλληλα, με προσκάλεσε στο ετήσιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στη Γιάλτα της Ουκρανίας.

Συμπερασματικά, μετά τη συζήτηση της αίτησης ίδρυσης του Συλλόγου Έλληνες Φορολογούμενοι στο Πρωτοδικείο (6 Δεκεμβρίου 2010), ο Σύλλογος ήδη αναπτύσσει μία προπαρασκευαστική δραστηριότητα, με στόχο την πλήρη ετοιμότητά του και τη δραστηριοποίηση, ευθύς αμέσως μετά την πλήρη νομιμοποίησή του, κάτι που εκτιμούμε ότι θα συμβεί εντός του Φεβρουαρίου 2011.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις, καθώς επίσης και για την ημερομηνία έναρξης εγγραφής νέων μελών, κάτι που θα μπορεί να συμβεί μόνον μετά την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του.

Ευχόμαστε προς όλους ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο 2011.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Σιάτρας
Προσωρινός Πρόεδρος για την ίδρυση του Συλλόγου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103242032
www.forologoumenoi.gr
greek.taxpayers@gmail.comΕγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text