Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
image

Στη χθεσινή (9/2/2014) Γενική Συνέλευση του Συλλόγου “Έλληνες Φορολογούμενοι” εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2014-2017. Οι εκλεγέντες (με αλφαβητική σειρά) είναι οι εξής:
Τακτικά μέλη:
Καραμανλή Ελένη
Καψή Μάρω
Κλειώσης Χρήστος
Κυριακόπουλος Γιάννης
Μπότας Σωτήρης
Σακαρέτσιος Στέλιος
Σιάτρας Γιάννης
Τερζάκης Σταύρος
Χριστοφορίδης Γιώργος

Αναπληρωματικά μέλη:
Σαραντόπουλος Φώτης
Χασιώτης Παναγιώτης
Οι κ.κ. Σαραντόπουλος και Χασιώτης ήταν υποψήφιοι μετά από πρόσκληση του Συλλόγου να συμμετάσχουν τιμητικά στο Διοικητικό του Συμβούλιο και έλαβαν τυπικά μέρος στην ψηφοφορία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι εκλογές είχαν μάλλον έναν τυπικό χαρακτήρα, αφού το ζητούμενο είναι η επανεκκίνηση της λειτουργίας του Συλλόγου και η συγκρότηση μίας Διοίκησης από άτομα που ενδιαφέρονται για τον κοινωνικό ακτιβισμό και που έχουν αποδείξει ότι συμμετέχουν αγωνιστικά στην κοινωνική ζωή του τόπου.Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ την 16 Φεβρουαρίου 2014
avatar
ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΉ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧ. ΚΛΠ). ΣΤΕΊΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΜΘΠΧ
ΣΣ
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text