9 Φεβρουαρίου 2014: Γενική Συνέλευση Συλλόγου - Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | 9 Φεβρουαρίου 2014: Γενική Συνέλευση Συλλόγου - Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης
image

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 17ης Ιανουαρίου 2014, αποφάσισε τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου. Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στις 11:00 πμ, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Μνησικλέους 2 (6ος όροφος) στην Αθήνα. Σε περίπτωση μη ύπαρξης της προβλεπόμενης από το Καταστατικό απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, στις 11:00 πμ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2014, οπότε και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκόμενων μελών.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης θα είναι:

1) Ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις στο Σύλλογο.

2) Έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης.

3) Απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε ευθύνη για την ελεγχόμενη διαχειριστική χρήση.

4) Οικονομική έκθεση για την ελεγχόμενη διαχειριστική χρήση.

5) Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων.

6) Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

7) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Δικαίωμα συμμετοχής
στη Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Μέλος μπορεί να εγγραφεί στο Σύλλογο και να καταβάλει την ετήσια συνδρομή του, μέχρι πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.


Οι
εκλογές θα γίνουν για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Σύμφωνα με δέσμευση των σημερινών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, μετά τη συζήτηση και την ψηφοφορία επί του 6ου θέματος της ημερήσιας διάταξης θα υπάρξει παραίτηση του συνόλου των μελών, έτσι ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν για το σύνολο των εννέα (9) τακτικών και των τεσσάρων (4) αναπληρωματικών θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.


Τα μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν
υποψηφιότητα, μπορούν να το κάνουν το αργότερο έως τρεις (3) μέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μέλη που δε μπορούν να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, μπορούν να ψηφίσουν με την αποστολή συστημένης επιστολής, η οποία θα απευθύνεται προς το Διοικητικό Συμβούλιο και η οποία θα παραληφθεί έως και την προηγούμενη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.


Σημείωση:
Η εμπειρία από συνελεύσεις συλλόγων που τα μέλη τους έχουν πανελλαδική διασπορά λέει ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιτυγχάνεται απαρτία κατά ημέρα που έχει ορισθεί η Συνέλευση και για το λόγο αυτό, η Συνέλευση αναβάλλεται για μία βδομάδα αργότερα.

Εκτιμούμε ότι το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση. Για το λόγο αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου δε θα επιτευχθεί απαρτία και συνεπώς, η Συνέλευση θα μετατεθεί για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στις 11:00 πμ, στον ίδιο χώρο.

Με βάση τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πρακτική, υποψηφιότητα για την εκλογή του στα όργανα του Συλλόγου μπορεί κάποιος να καταθέσει έως και τρεις μέρες μετά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου. Η υποβολή υποψηφιότητας μπορεί να γίνει και με αποστολή email στη διεύθυνση greek.taxpayers@gmail.com.

 

 

Πρακτικά ζητήματα σχετικά με τη Γενική Συνέλευση και την ψηφοφορία

 

Η Δημοκρατία χρειάζεται τη συμμετοχή των πολιτών! Ελάτε να ενισχύσουμε το Σύλλογο “Έλληνες Φορολογούμενοι” και τη Δημοκρατία μας!Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Rendy την 06 Σεπτεμβρίου 2014
avatar
Hey, you're the goto <a href="http://snxwexepz.com">exptre.</a> Thanks for hanging out here.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text