Προτάσεις για τη διοικητική οργάνωση του Συλλόγου - Στελέχωση των τμημάτων

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Προτάσεις για τη διοικητική οργάνωση του Συλλόγου - Στελέχωση των τμημάτων
image

Τον τρόπο στελέχωσης του Συλλόγου μας, τις ιδέες και τις προτάσεις σας, θα συζητήσουμε σε συνάντηση που θα έχουμε την προσεχή Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, στα γραφεία μας, στις 6:30 μμ, κατά τη διάρκεια της ανοικτής εκδήλωσης για τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Συλλόγου. (Δείτε σχετική πρόσκληση)
Ελάτε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας! Ελάτε να προσφέρετε λίγο από το χρόνο σας, τις γνώσεις και τα προσόντα σας! Ελάτε να δραστηριοποιηθείτε για να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Πρέπει να ξεκινήσουμε, άμεσα!

Η συμμετοχή σας στη συνάντηση της 9ης Ιανουαρίου, δε σημαίνει αυτόματα και τη δέσμευσή σας για την ανάληψη κάποιας θέσης. Σημαίνει περισσότερο την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας για το Σύλλογο και τις δράσεις του.

Για κάθε απορία ή πληροφορία ή ακόμη και για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3242032 ή στο greek.taxpayers@gmail.com

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, στη διεύθυνση Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43 (είσοδος από την οδό Μνησικλέους, 6ος όροφος). (Δείτε τη διεύθυνση στο χάρτη: http://goo.gl/maps/992ck )

Δείτε τα τμήματα που προτείνουμε να δημιουργήσουμε. Βέβαια, αρκετά απ’ αυτά, ήδη λειτουργούν. Όμως, κρίνεται ότι θα πρέπει να οργανωθούν καλύτερα, να στελεχωθούν με μέλη που θα ασχολούνται υπεύθυνα μ’ αυτά, έτσι ώστε να αναπτυχθούν πιο δυναμικά και πιο δημιουργικά.
Δείτε αν κάποιο από τα τμήματα σας ενδιαφέρει να το στελεχώσετε.
Βέβαια, κανείς δε λέει ότι το παρακάτω οργανόγραμμα, είναι και το πιο πλήρες, ή το πιο αποτελεσματικό. Απλά αποτελεί μία πρώτη προσέγγιση. Πριν το οριστικοποιήσουμε και το εντάξουμε -μετά από έγκριση του Δ.Σ. του Συλλόγου- στον Κανονισμό Λειτουργίας, θα το συζητήσουμε αρκετές φορές και μεταξύ μας και κυρίως μαζί σας.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες!


Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι, για την ενασχόλησή σας με το Σύλλογο, δεν είναι απαραίτητο να έρθετε στη συνάντηση (αυτό θα βοηθούσε σε μία καλύτερη γνωριμία μεταξύ μας και μία καλύτερη αίσθηση του τί θέλουμε να κάνουμε), αλλά ούτε βεβαίως και να κατοικείτε στην Αθήνα.
Μπορείτε να κατοικείτε σε οποιοδήποτε μέρος της γης! Το μόνο απαραίτητο, είναι η διάθεσή σας να συνεργαστείτε με άλλους για να αλλάξετε κάποια απ’ όλα αυτά που μας ενοχλούν. Να αλλάξετε κάτι από τον τρόπο που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση), ή τον τρόπο που το Κράτος διαχειρίζεται τα χρήματά μας. Τα χρήματα των φορολογουμένων.
Μαζί, όλοι μαζί, μπορούμε!

Αν νομίζετε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με έναν από τους παρακάτω τομείς, στείλτε μας ένα μήνυμα στο greek.taxpayers@gmail.com ή καλέστε μας στο 210 3242032. Ή, ακόμη και εάν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τομέα που προτιμάτε, ενημερώστε μας ότι θέλετε να ενταχθείτε σε κάποιο από τα τμήματα των εθελοντών. Και θα προσπαθήσουμε να σας εντάξουμε.

Λειτουργικά Τμήματα Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

1) Γραμματεία Συλλόγου
- Τήρηση μητρώου μελών
- Απάντηση μηνυμάτων
- Εγγραφές και ανανεώσεις μελών

2) Ανθρώπινων Πόρων
- Χειρισμός εθελοντών

3) Περιφερειακών Οργανώσεων
- Γενικός Συντονιστής
- Περιφερειακοί Συντονιστές

4) Τμήμα Διαχείρισης Site
- Webmaster
- Εβδομαδιαίο Newsletter
- Τμήμα απαντήσεων ερωτημάτων
- Τμήμα αναρτήσεων

5) Επικοινωνίας
- ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας
- ΜΜΕ τοπικά
- ΜΜΕ εξωτερικού
- Με ειδικές ομάδες

6) Τμήμα Πόρων
- Αναζήτηση δωρεών και χορηγειών
- Αναζήτηση προγραμμάτων της Ε.Ε.

7) Τμήμα Δράσεων (αφορά στις δράσεις του Συλλόγου, πχ. καταγγελίες, προτάσεις, έλεγχος κλπ)
- Καταγγελίες διαφθοράς και φοροδιαφυγής

8) Νομικό Τμήμα

9) Τμήμα Εκδηλώσεων

10) Τμήμα Μελετών

11) Διεθνών Οργανισμών και Συλλόγων

12) Κρατικών Φορέων
- Βουλή των Ελλήνων

13) Υπουργείο Οικονομικών (περιλαμβάνει και τους εποπτευόμενους φορείς)

14) Υπουργείο Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης (περιλαμβάνει και τους εποπτευόμενους φορείς)

15) Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

16) Πολιτικών Κομμάτων
- Πολιτικά κόμματα Βουλής
- Πολιτικά κόμματα εκτός Βουλής
- Πολιτικά κόμματα Ευρωκοινοβουλίου

17) Ομάδες Ειδικού Ενδιαφέροντος
- Επιστημονικοί φορείς
- Συνδικαλιστικές Οργανώσεις
- Επιχειρηματίες
- Ακαδημαϊκοί
- Επιμελητήρια – Σύλλογοι
- Εκκλησία

 

Δείτε τη σελίδα με την πρόσληση στην ανοικτή εκδήλωση της 9ης Ιανουαρίου 2013 (6:30 μμ)Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text