Σάββατο 26 Νοεμβρίου: Εκδήλωση του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη - Οργάνωση "πυρήνων" στη Βόρεια Ελλάδα

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Σάββατο 26 Νοεμβρίου: Εκδήλωση του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη - Οργάνωση "πυρήνων" στη Βόρεια Ελλάδα
image

Την πρώτη εκδήλωσή του στη Θεσσαλονίκη οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ στις 26 Νοεμβρίου 2011. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διήμερης συνεδριακής έκθεσης “Money Show”, στο ξενοδοχείο Hyatt (αίθουσα Έφεσσος - 2), από τις 6:00 μμ έως τις 8:00 μμ.

Με τη εκδήλωση αυτή, ο Σύλλογος, ουσιαστικά εγκαινιάζει την εξάπλωση του έξω από την Αθήνα. Στόχος της εκδήλωσης θα είναι η επαφή μας με μέλη μας στη Βόρεια Ελλάδα και η γνωριμία με πολίτες έτσι ώστε:

α) Να γίνει συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχει αναπτύξει, την αναφορά των δράσεων που ετοιμάζει, αλλά και συμμετοχή όλων για το σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

β) Να οργανωθούν οι “πυρήνες” του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε με “ανήσυχα” και δραστήρια άτομα, που θα τους ενδιέφερε να οργανώσουν παραρτήματα του Συλλόγου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ο τρόπος λειτουργίας των Παραρτημάτων και ο ρόλος τους στο ελληνικό “κίνημα” φορολογουμένων, θα ανακοινωθεί μετά την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Παραρτημάτων, από το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του της 8ης Νοεμβρίου 2011.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θα λειτουργήσει “περίπτερο” στους χώρους της έκθεσης Money Show, κατά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου. Κατά τις ημέρες αυτές, όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Σύλλογο, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί μας στο χώρο του περιπτέρου.

Ειδικά άρθρα για τη σημασία της λειτουργίας Παραρτημάτων στις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, θα δημοσιευθούν κατά τις επόμενες μέρες.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2103242032Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (3 σχολιάστηκε):

Ταβλαρίδου Δήμητρα την 23 Νοεμβρίου 2011
avatar
Θα συμμετάσχω με ενδιαφέρον στην εκδήλωσή σας στη Θεσσαλονίκη!
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
Πηνελοπη Παπαδοπουλου την 07 Νοεμβρίου 2011
avatar
Με μεγαλη χαρα σας περιμενουμε και στη Θεσσαλονικη και δηλωνω εκ των προτερων τη συμμετοχη μου στην πρωτη σας εκδηλωση στη συμπρωτευουσα!!!!!
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ την 04 Νοεμβρίου 2011
avatar
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ (ΧΑΡΑΤΣΙ)
ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
συνολικά: 3 | προβολή: 1 - 3

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text